Blog

Adu confortul la picioarele tale: covoare potrivite pentru orice cameră

Livingul și dining-ul sunt locurile unde petrecem timp cu familia și prietenii, unde ne creăm amintiri plăcute. Dormitorul este sanctuarul nostru, evadarea din viața aglomerată și stresantă, locul unde începe și se termină ziua. În toate aceste camere avem nevoie de confort, de o ambianță caldă și primitoare. Covoarele au un cuvânt de spus în acest context, așa că alegerea lor este o decizie importantă. Fie că ești interesat să cumperi un covor din lână, piele sau mătase, la noi găsești tot ce ai nevoie pentru casa ta. Inspiră-te din recomandările designerilor noștri.

COVOR CLOUD

O „poezie”  în albastru, cu tonuri crem și gri, covorul Cloud este lucrat manual din lână pură indiană Chokla, recunoscută pentru finețea, rezistența și durabilitatea sa.  Acest covor în stil persan se potrovește atât în zona de zi, cât și în dormitor, indiferent de stilul amenajării.

COVOR MODERN IKAT

Alege covorul Modern Ikat și vei fi răsplătit cu frumusețea unui design modern, cu o paletă versatilă de culori și cu strălucirea subtilă dată de lâna pură sardină din care este realizat.Este înnodat manual de artizani pricepuți.

COVOR JACQUARD DAMASK TURQUOISE

Imaginează-ți strălucirea damascului combinat cu țesătura jacquard-ului; Designerii Ethan Allen au mixat cele două materiale pentru a crea o frumusețe de neimaginat. Jacquard Damask Charcoal este un covor cu luciu natural, foarte mătăsos, lucrat manual în India.

 

COVOR AURORA LIGHT CEDAR GREEN

Lucrat din lână 65% și mătase 35%, Aurora Light Cedar Green este un covor de excepție, pentru gusturi cu pretenții. Realizat din materiale naturale, este alegerea perfectă pentru un living, dining sau dormitor care se respectă.

COVOR JENNY SEA BLUE

Jenny Sea Blue este un covor ce conferă nu doar confort, ci și veselie unei amenajări. Realizat din lână 75% și fire de bambus 25%, este tot ce ai nevoie pentru un decor de 5 stele. Se potrivește în mai multe tipuri de interioare.

COVOR HAPPY

Covor cameră colorat, ce va aduce un plus de veselie oricărui interior. Este ideal și în camere destinate copiilor, datorită cromaticii optimiste și pline de energie.

Related Posts