florile artificiale
Blog

Cum se întrețin florile artificiale?

Deși nu necesită îngrijirea de care plantele vii au nevoie, cum ar fi udarea și fertilizarea, florile artificiale trebuie curățate periodic, pentru a nu își pierde din farmec. Întreținerea lor este o activitate ușoară, ce nu îți ia mai mult de 10 minute/floare.

flori artificiale Ethan Allen

Sfaturi

  • Sterge ușor de praf florile artificiale cu ajutorul unui pămătuf special pentru praf. Ca alternativă, poți folosi un uscător de păr la viteză mică.
  • Curăță frunzele cu o cârpă umedă și apoi suflă ușor. O altă soluție, rezervată exclusiv florilor din mătase, este folosirea un spray de curățare special, care dizolvă perfect praful, fără a lăsa reziduuri.

Tips & tricks

  • Ține departe florile artificiale de frigul aprig, deoarece frunzele se pot ondula. 
  • Păstrează aranjamentele florale departe de lumina directă a soarelui, de umiditatea ridicată și de căldura excesivă. Altfel, culorile își pot pierde din intensitate.

Descoperă Ethan Allen

Te așteptăm în showroom-urile noastre din Băneasa Shopping City cu o gamă largă de aranjamente florale artificiale.

Vei găsi de la buchete vibrante de lalele la aranjamente luxuriante cu bujori, de la copaci decorativi mari la ramuri frumos aranjate. Alege un decor floral Ethan Allen și te vei înconjura de frumusețe.

Frumusețea naturii

Florile artificiale pe care ți le propunem fac parte din portofoliul Ethan Allen și oferă toată frumusețea naturii. Decorul floral este realizat manual pentru un realism incredibil, cu fiecare frunză și tulpină așezate cu grijă de artizanii noștri americani.