Blog

Prin ce se distinge mobilierul Caracole?

Când vine vorba de a spune povestea Caracole, totul începe cu inspirație. În ultimii unsprezece ani, artizanii noștri au creat mobilier ce se distinge prin design și inovație. La fel ca bijuteriile fine, fiecare piesă de mobilier a fost concepută pentru capacitatea sa de a încânta ochii și de a înfrumuseța casele. Încă de la început, obiectivul a fost să proiectăm piese care să pună în valoare fiecare cameră și fiecare casă. Acestea sunt concepute pentru a fi mixate, iar fiecare este unică în felul său și adaptabilă în multe contexte.

Declarație de stil

Crearea unei declarații de stil în casa ta începe prin folosirea unor piese de mobilier elegante, într-o paletă de culori neutră. De la zone de relaxare până la dormitoare care strălucesc, Caracole ne propune mobilier ce împrumută din siluete clasice, ce au fost actualizate cu forme și finisaje noi, asemenea unor bijuterii pentru casă. Formele grațioase și liniile drepte sunt aduse la viață de cele mai fine materiale din lume, în timp ce țesăturile și finisajele rafinate fac o declarație de stil unică.

Design custom-made

Sclipirea metalică. Strălucirea netedă a pietrei. Vorbim de cele mai mici detalii care definesc o piesă de mobilier fină. Mânerele exclusiviste sunt create pentru a crea o experiență senzorială. La fel ca bijuteriile uimitoare, fiecare design personalizat care decorează una dintre ușile sau sertarele Caracole conferă un element de distincție și o notă unică amenajării.

 

Related Posts