amenajare high-end Bernhardt
Blog

O amenajare high-end, cu mobilier unicat Bernhardt

Vă invităm în culisele unei amenajări high-end din America, unde industrialul se îmbină cu extravagantul pentru a da naștere unui interior absolut spectaculos, care îți rămâne veșnic în suflet. Printre protagonistele acestei amenajări se află și piese Bernhardt, unul dintre cele mai apreciate brand-uri de mobilier de peste Ocean.

Autoarea amenajării este designerul de interior american Vanessa de Leon, locația fiind Holiday House. Fondată în urmă cu mai bine de un deceniu de designerul de interior Iris Danker, Holiday House a devenit un fel de casă a experiențelor, toate acțiunile care se întâmplă aici fiind în beneficiul persoanelor cu cancer de sân.

Pornind cu această cauză nobilă la drum, Vanessa a folosit ca fundal al amenajării nuanțe de albastru închis, ce îi dau spațiului un aer de mister. În completare, a venit cu două piese de mobilier Bernhardt one-of-a-kind: scaunele Orchid din aluminiu turnat și măsuța din marmură Jax. O masă de biliard spectaculoasă, artă pop cool și o cușcă de păsări în mărime naturală desăvârșesc această amenajare high-end, care te lasă fără cuvinte.

O cauză nobilă, pusă în scenă într-o viziune fantastică.