Lenox Select Design
Blog

Descoperă Lenox, tradiție și reputație americană

Suntem mândri să avem în portofoliul nostru produsele celebrului brand Lenox. Companie americană fondată în 1889, Lenox a făcut de la începuturi diferența, fiind organizată mai curând ca studio artistic, decât ca fabrică și oferind piese deosebite din porțelan fin în locul unei linii complete de ceramice. Vasele cu siluete și ornamente elegante erau create de doar 18 angajați, dar așteptate cu mult entuziasm în unele dintre cele mai exlusiviste vitrine.

De-a lungul anilor, Lenox și-a consolidat reputația de producător și distribuitor al unora dintre cele mai fine porțelanuri, cu ornamente de o rară măiestrie, continuând tradiția excelenței statornicite de fondatorul său, Walter Scott Lenox.

LENOX LA CASA ALBĂ

Lenox are onoarea de a fi primul porțelan american care a stat la masa președinților de la Casa Albă. Din 1918 până în prezent, șase dintre ei au ales Lenox pentru a crea serviciile de stat, fiecare reflectând atât gusturile vremii, cât și frumusețea atemporală a porțelanului fin.

DESIGN AMERICAN PREMIAT

Lenox rămâne unul dintre cele mai respectate nume în arta aranjării mesei. Prezent la Casa Albă și expus în muzee, cu numeroase distincții primite, Lenox este, în același timp, alegerea a milioane de familii pentru momentele deosebite pe care o viață trăită în armonie le oferă.

LENOX DESIGNER BRANDS

Lenox are plăcerea să introducă o serie de colecții exclusiviste, semnate de mari designeri. Marchesa și Scalamandré sunt doar câteva dintre casele de modă care își lasă amprenta asupra porțelanului fin Lenox. Scalamandré a înnobilat unele dintre cele mai rafinate saloane, de la Casa Albă la Opera Metropolitană, iar Marchesa este renumită pentru eleganța rochiilor de gală.

Related Posts