birouri clasice
Blog

Birouri clasice și moderne pentru spații de lucru practice și cochete

Spațiul în care lucrezi trebuie să fie amenajat astfel încât să stimuleze creativitatea, productivitatea și să invite la relaxare. Alegerea biroului potrivit, care să răspundă necesităților tale, este o condiție fără de care toate acestea nu pot fi bifate cu succes. Iată de ce venim în întâmpinarea ta cu birouri moderne și clasice, opțiuni practice și estetice în același timp, care îți fac ziua de lucru mult mai ușoară. Toate modelele sunt marca Ethan Allen și sunt disponibile în showroom-ul nostru din Băneasa Shopping City. Pentru mai multe birouri, accesează secțiunea noastră de produse.

Găsește-ți muza interioară cu Buckley, un birou clasic cu accente moderne, datorită spațiului special pentru tastatură și a celui de cablare. Este realizat din furnir și lemn de plop și are inserții din piele.

Dimensiuni: L 167,64 x l 86 x h 76 cm

Lucrat manual, biroul Avery are stil clasic și toate facilitățile moderne. Este prevăzut cu un spațiu special pentru tastatură și patru sertare practice. Realizat din lemn de arțar, biroul este disponibil într-o selecție largă de finisaje.

Dimensiuni: L 162,5 x l 76 x h 76 cm

Practic și sofisticat, biroul Sadie oferă un spațiu de depozitare generos și unul dedicat tastaturii. Lucrat manual din lemn de arțar, acesta face o declarație de stil și bun-gust. Detaliile sculptate îi adaugă un plus de farmec.

Dimensiuni: L 167 x l 76 x h 76 cm

Bennington, frumos proporționat, este un birou clasic foarte grațios. Picioarele sale conice îi conferă un look “light”, în timp ce sertarul frontal cu glisiere metalice pentru laptop îl face la fel de practic pe cât este de spectaculos. Este realizat din furnir și lemn de nuc și are inserții din piele.

Dimensiuni: L 152 x l 66 x h 78,74 cm

Asemenea unei stele de cinema, biroul Grant strălucește printr-un look cu totul special. Grant îți oferă un cadru de lucru stilat, elegant și prețios, gata să te inspire în orice moment. Cu o versatilitate incredibilă, biroul este lucrat manual din lemn de mahon și are structură din oțel.

Dimensiuni: L 147 x l 68,5 x h 76 cm

Loyola s-ar putea să îți amintească de așa numitul secrétaire de pe vremea bunicilor noștri, deci are un inconfundabil aer nostalgic. Confecționată manual din lemn de mahon indonezian, piesa de inspirație Mid-Century are o abordare fresh, modernă, de care te îndrăgostești instant.

Dimensiuni: L 89 x l 46 x h 120 cm