INSPIRAȚIE PENTRU DORMITOR

Odihna este aliatul nostru în zilele încărcate, așa că îți propunem să te bucuri de confortul la superlativ al patului Calista. Alătură-i două noptiere finisate cu foiță de argint și un taburet delicat, cu un design absolut special, iar dormitorul tău va fi așa cum ai visat. Produsele aparțin brand-ului Bernhardt. Găsești colecția Calista aici.

SHOP THE LOOK

PENTRU CASĂ

PRINCIPIILE MATEMATICE CREEAZĂ PIESE DE MOBILIER STATEMENT

Teoria matematică și regulile geometriei se combină perfect cu arta designului, iar rezultatul sunt piese de mobilier statement. Tiparele precise și formele simple, minimaliste, evidențiază un design high-end, de o frumusețe covârșitoare.

„Matematica, geometria și materialele unice se reunesc într-un design elegant și sofisticat”, spune Heather Eidenmiller, Director of Brand Development Bernhardt. „Există cu siguranță o abordare minimalistă, dar există și un pic de renaștere a anilor ’70 și un indiciu de Deco”, adaugă Heather.

 

MOBILIER DE EXTERIOR

Bernhardt ne propune o gamă de mobilier de exterior de lux, de la mese și scaune la canapele și fotolii, într-o abordare elegantă și sofisticată. Caracterizată printr-un design desăvârșit și un confort unic, specific americanilor, colecția este creată din materiale de calitate superioară, pentru o utilizare îndelungată. Canapelele și fotoliile au perne moi, somptuoase, și țesături de înaltă rezistență, totul pentru un confort de neegalat.

VIDEO

CATALOAGELE NOASTRE

Răsfoiește-le și găsește-ți inspirația pentru casa ta!

CELE MAI NOI ARTICOLE