HELIOS, UN PAT CU AER EXOTIC

Materialele cu totul special și îndrăznețe sunt cele care fac diferența între o piesă de mobilier banală și una absolut aparte. Este și cazul patului Helios, “tapițat” cu scoici Capiz. Asemănătoare unor stridii translucide, acestea provin din apele de pe coasta Filipinelor. Procesul lor de integrare într-o piesă de mobilier este destul de migălos: după uscare, sunt curățate și șlefuite astfel încât să devină foarte fine. Din manufactura elaborate și designul special rezultă o piesă de mobilier exotică și prețioasă. Găsești patul Helios aici.

SHOP THE LOOK

PENTRU DINING

REȚETA UNUI LOC DE LUAT MASA ELEGANT

Pe piață, există o varietate de paturi, în stiluri dintre cele mai diverse. Trebuie să recunoaștem însă că un pat tapițat fură inima oricui. De ce? Este o piesă-vedetă a dormitorului prin ținuta elegantă, “la patru ace”, cu care atrage orice privire, schimbă total look-ul camerei și îi adaugă un aer sofisticat. Haideți să vedem și alte motive pentru care să faci o astfel de alegere.

BIROUL DE ACASA

Atunci când biroul este sinonim cu acasă, amenajarea lui joacă un rol important. Pe lângă alegerea unor piese de mobilier elegante și ergonomice, trebuie să ții cont și de alte aspecte. De pildă, specialiștii recomandă accente de bleu și turcoaz pentru productivitate și amplasarea biroului în apropierea unei ferestre, pentru a te bucura de lumină naturală.  Vizitează showroom-urile noastre pentru mai multe sfaturi de specialitate.

VIDEO

CATALOAGELE NOASTRE

Rasfoieste-le si gaseste-ti inspiratia pentru casa ta!

CELE MAI NOI ARTICOLE