ADAGIO, DECLARAȚIE DE STIL

Materialele cu totul special și îndrăznețe sunt cele care fac diferența între o piesă de mobilier banală și una absolut aparte. Este și cazul bufetului Adagio, “tapițat” cu scoici Capiz. Asemănătoare unor stridii translucide, acestea provin din apele de pe coasta Filipinelor. Procesul lor de integrare într-o piesă de mobilier este destul de migălos: după uscare, sunt curățate și șlefuite astfel încât să devină foarte fine. Din manufactura elaborate și designul special rezultă o piesă de mobilier exotică și prețioasă. Găsești bufetul Adagio aici.

SHOP THE LOOK

PENTRU CASĂ

MOBILIERUL BERNHARDT, RECOMPENSAT CU PINNACLE AWARDS

Din 1889, marca Bernhardt, o afacere americană de familie, este sinonimă cu mobilier bine făcut, care durează o viață. Și asta nu e tot. De-a lungul timpului, mobilierul Bernhardt a primit numeroase recunoașteri internaționale de renume, printre cele mai prestigioase fiind Pinnacle Awards. Suntem onorați ca experții din industrie și mass-media să recunoască măiestria și calitatea produselor Bernhardt, disponibile în showroom-ul nostru din Băneasa Shopping City. Te invităm să descoperi o parte a acestor piese de excepție, ce dau valoare și prestanță unei amenajări.

BIROUL DE ACASĂ

Atunci când biroul este sinonim cu acasă, amenajarea lui joacă un rol important. Pe lângă alegerea unor piese de mobilier elegante și ergonomice, trebuie să ții cont și de alte aspecte. De pildă, specialiștii recomandă accente de bleu și turcoaz pentru productivitate și amplasarea biroului în apropierea unei ferestre, pentru a te bucura de lumină naturală.  Vizitează cele trei showroom-urile Select Design by Diana Șucu (Ethan Allen, Caracole și Bernhardt) din Băneasa Shopping City pentru mai multe sfaturi de specialitate.

VIDEO

CATALOAGELE NOASTRE

Răsfoiește-le și găsește-ți inspirația pentru casa ta!

CELE MAI NOI ARTICOLE