Blog

6 piese care te ajută în organizarea spațiului de locuit

Dacă 2020 este anul în care ți-ai propus să te focusezi pe organizarea spațiului de locuit, avem vești bune: ți-am pregătit piese excelente și idei de design, care te vor ajuta să faci ordinea mult dorită în casă. Pentru și mai multe idei, designerii noștri te așteaptă în showroom cu soluții una mai utilă ca alta. More is more. 🙂

Pat Colton

Colton, cu spațiu de depozitare, este unul dintre cele mai versatile paturi de-ale noastre. Este disponibil în trei dimensiuni (Queen, King, California King) și poate fi personalizat în fel și chip, de la tapițerie până la accesorii (capse, ciucuri, ținte etc).

 

Comodă Ming

Ming, cu accente asiatice, arată de minune într-o mică zonă de luat masa. Este, de asemenea, potrivit și în living, pentru amplasarea televizorului, a sistemului de sunet sau a consolei de jocuri. Este lucrat manual din lemn de plop și furnir de arțar.

Urne Crenulated

Una dintre cele mai mari provocări ale organizării casei este găsirea unei modalități de a depozita obiecte mici. Urnele noastre Crenulated sunt nu doar decorative, ci și practice, căci sunt ideale pentru păstrarea cheilor, telecomenzilor, pixurilor și lista poate continua.

Vitrină Axiom

La bază – un spațiu de depozitare încăpător; deasupra – rafturile deschise pentru  cărți și obiecte decorative. Vitrina Axiom este incredibil de practică și de versatilă, motiv pentru care o îndrăgim. Este realizată din plop și se potrivește de minune într-un decor modern.

Masă Uptown

Iubim măsuța Uptown pentru latura ei multifuncțională, pentru versatilitatea ei și pentru mixul special de materiale care o personalizează (stilcă, metal și piele). Ideală pentru spații mai mici, masa are avantajul că se extinde la nevoie, astfel că nu te lasă la greu. Sertarul frontal este îmbrăcat în piele și accesorizat cu mânere metalice delicate.

Taburet Adela

Pe lângă confortul pe care îl oferă, acest taburet poate fi spațiul ideal pentru reviste, încălțăminte și alte mici obiecte. Cu structură din lemn de mesteacăn și tapițerie textilă, Adela este accesorizat cu ținte, ce îi conferă o eleganță aparte.