oglinzi de pardoseala
Blog

Oglinzi de pardoseală: modele spectaculoase, unice în România

Oglinzile sunt acele accesorii care completează perfect look-ul unei camere și care îți reflectă stilul.  Iar dacă vorbim de oglinzi de pardoseală, atunci impactul este și mai mare datorită dimensiunile lor supradimensionate, impunătoare.
În portofoliul Select Design găsești oglinzi de pardoseală dintre cele mai diverse, de la simple la complexe, de la moderne la clasice. Printre cele mai sofisticate modele sunt cele cu rame sculptate, decorate cu foiță de aur sau argint, care devin punctul central al unei amenajări. Pentru mai multe informații și comenzi, îți stăm la dispoziție la contact@selectdesign.ro și la numărul de telefon 0727333769.

Avantajele oglinzilor de pardoseală

  • Creează senzația de spațiu mai mare
    Se știe că prezența unei oglinzi este bine-venită în orice spațiu, cu atât mai mult dacă este vorba de unul mai mic, căci are marele avantaj de a amplifica suprafețele.
  • Amplifică luminozitatea
    Oglinzile reflectă excelent lumina naturală și astfel sunt responsabile cu o amenajare unde predomină optimismul și buna-dispoziție.  În plus, camera va părea mai aerisită și mai spațioasă.
  • Maschează diverse imperfecțiuni
    Poți folosi o oglindă pentru a ascunde imperfecțiunile unui perete, fie că vorbim de o zgârietură sau de un finisaj decolorat. Oglinzile de pardoseală sunt o soluție ideală dacă vorbim de o suprafață mare de perete ce trebuie mascată.

ALEGE-ȚI FAVORITELE

Related Posts