idei cadouri de Crăciun
Blog

Ghidul celor mai elegante cadouri de Crăciun

Puneți-vă o dorință și faceți tot posibilul să devină realitate. De la pleduri moi și călduroase, vaze și sfeșnice cu detalii delicate până la accesorii elegante, care “strălucesc” cu un aer festiv – toate acestea sunt idei de cadouri de Crăciun cu care nu vei da greș. Garantat! 🙂

Cosy și confortabile

Pleduri moi, pernuțe decorative pufoase, lenjerii de pat din mătase sau bumbac satinat, prosoape delicate cu pieleal ta, halate de baie. Oferta La Perla Home by Fazzini este bogată și îmbietoare.

Pentru iubitorii de artă

Tablouri pictate manual cu multă măiestrie, sculpturi out of the box, oglinzi de pardoseală sau cu rame asemenea unor mici opere de artă, acestea și multe altele pot face obiectul unor cadouri de Crăciun cu totul speciale.

Un obiect numit dorință

Cadouri clasice, de la coșuri, cutii, oglinzi, perne de accent, vaze și multe altele, toate sunt pregătite să îi surprindă pe cei dragi ție.

Fii gazda perfectă

Tăvi, boluri, decantatoare marca Ethan Allen sunt alegerea perfectă pentru o distracție la nivel înalt… și elegant!

Porțelanuri Lenox, furnizor al Casei Albe

Un set de masă din Fine Bone China sau doar 2-3 piese vor adăuga mult rafinament și prestanță mesei de Crăciun. Ia în calcul propunerile noastre de la Lenox, furnizor al Casei Albe, pentru un cadou absolut special, de care surprinșii tăi se vor bucura o viață.  Lenox a fost fondată în 1889 și stabilește cele mai înalte standarde pentru calitate, artă și frumusețe.

Pentru și mai multe idei de cadouri de Crăciun vă așteptăm în cele trei showroom-uri din Băneasa Shopping City, Galeriile Mobexpert: Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors. Designerii și consilierii noștri sunt gata să vă ofere o mână de ajutor, pentru a fi siguri că faceți cea mai bună alegere.