perne hipoalergice Ethan Allen
Blog

Descoperă gama noastră de perne antialergice

Cele mai dulci vise încep în momentul în care îți întinzi capul pentru a te odihni. Ce faci însă când ai diverse alergii la acarieni sau puf, iar perna pe care dormi nu te ajută sub nicio formă? Alege din oferta noastră de perne antialergice și bucură-te de confort maxim pe tot parcursul anului. 

perne hipoalergice Ethan Allen

Brand-ul american Ethan Allen are în portofoliu o gamă de perne antialergice ce oferă un somn odihnitor indiferent de vreme. Totul se datorează fibrei Comforel® din care sunt realizate, care are în compoziție bumbac și mătase. Această fibră inhibă creșterea bacteriilor, mucegaiului și ciupercilor în pernă, iar capul, gâtul și umerii sunt susținuți perfect pe toată durata somnului.

Alte avantaje Comforel®:

  • Microfibrele foarte fine sunt perfect modelate pentru a susține forma capului și a gâtului
  • Microfibrele creează un cerc de ventilație ideal pentru păstrarea pernei proaspete și uscate
  • Fibrele speciale Comforel sunt concepute pentru a rezista la aplatizare, astfel că perna își păstrează în timp volumul și consistența
  • Fiecare pernă umplută cu aceste fibre are o etichetă unică, care certifică faptul că produsul a fost fabricat sub licență și respectă standardele de calitate

Gama de perne antialergice oferă trei nivele de fermitate:

  1. moale (sprijină capul/gâtul, permițând totodată un confort optim)
  2. mediu  (capul/gâtul sunt în linie cu curbura naturală a coloanei vertebrale)
  3. ferm (ajută la o mai bună aliniere a capului, gâtului și umerilor)

perne hipoalergice Comforel

Așadar, stilul de somn al fiecăruia implică gradul de fermitate pe care îl alegi. Te așteptăm în cele trei showroom-uri ale noastre (Ethan Allen, Caracole și Bernhardt) pentru a te familiariza cu întreaga gamă de perne antialergice și pilote, toate de cea mai bună calitate, pentru un confort garantat.