Blog

Culori care dau clasă unei amenajări interioare

Culorile sunt elemente esențiale ale unei amenajări interioare. Sunt baza unui decor și în funcție de ele se stabilește atmosfera dominantă: calmă, primitoare, veselă, optimistă, elegantă, stilată etc. Designerii Ethan Allen ne propun o serie de culori, pentru diverse tipuri de decoruri. Alege ce ți se potrivește.

AURIU

Este strălucitor, plin de farmec și foarte șic. Fără îndoială, culoarea frumuseții atemporale este aurie. Găsești AICI o gamă largă de mobilier și accesorii aurii.

ALBASTRU

Alege albastru dacă vrei să fii înconjurat de o atmosferă senină și calmă. Diversele nuanțe de albastru, de la indigo până la albastru regal, imprimă o stare de vacanță și multă liniște. Sunt ideale în amenajarea unui dormitor, spațiul unde îți încarci bateriile după o zi obositoare. Găsești AICI mobilier și accesorii albastre.

PORTOCALIU

Este o culoare caldă, optimistă și dinamică, ce se pretează excelent în toate camerele, cu o singură condiție: să nu fie elementul dominant al amenajării. În caz contrar, amenajarea obținută va fi una foarte încărcată și obositoare. Găsești aici o mică selecție de piese de mobilier și accesorii portocalii: Comodă Jolene, banchetă Gavin, aranjament floral cu bujori, pled și multe altele.

 

ROZ

Cine nu iubește culoarea roz? Are multă personalitate și un mare potențial – poate fi romantică și fancy sau îndrăzneață și plină de farmec, în funcție de modul în care o folosești într-o amenajare. În portofoliul Select Design ai de ales între aranjamente florale din mătase naturală, veselă din porțelan Lenox, furnizor al Casei Albe, lenjerii de pat La Perla Home by Fazzini, tablouri și multe alte piese de decor de un farmec aparte.