carti in izolare canapea verde
Blog

Ce cărți citim în izolare? Sugestii de la cititorii noștri

Timpul petrecut acasă în izolare poate fi o corvoadă. Nu și dacă ai un program bine stabilit și îmbini utilul cu plăcutul. Iar plăcutul poate fi delectarea în compania unei cafele aromate și a cărții preferate. I-am întrebat pe cititorii noștri via facebook ce cărți au mai citit în ultimul timp, iar răspunsurile lor ne-au bucurat și inspirat în egală măsură. Le împărtășim cu voi aici, pe blog, în caz că sunteți în pană de idei.

Dacă la unele dintre răspunsurile primite ne așteptam, altele ne-au surprins și ne-au amintit de lecturile adolescenței noastre. Astfel, de la Inteligența emoțională” (Daniel Goleman), Viața ca o țeapă” (Alan H. Cohen) și “De ce iubim femeile” (Mircea Cărtărescu) la Maestrul și Margareta” (Mihail Bulgakov) și “Lorelei” (Ionel Teodoreanu), una dintre mai frumoase scrisori de dragoste din literatura română, sugestiile cititorilor noștri ne-au mers la suflet.

Lista continuă cu cărți mai noi, printre care menționăm Hoțul de cărți” (Markus Zusak) și două biografii în vogă: a lui Michelle Obama (“Povestea mea”) și Robin Williams.

Amintim și de “Viața e ușoară, nu-ți face griji” (Agnes Martin-Lugand), Caleidoscopul inimilor” (Claire Contreras), o poveste despre pierdere, iubire și despre cum să-ți asculți inima, dar și de trei cărți mai practice: “Despre prezență” (Carlos L’Abbate) & “Copilul invizibil” (Gaspar Gyorgy) din categoria Dezvoltare personală, și “Mai uman” (Steve Hilton), un manifest și o chemare la acțiune pentru un mod de viață mai responsabil și mai uman, care ne va face mai productivi, mai împliniți și, în cele din urmă, mai fericiți.

Relaxați-vă pe canapeaua sau în fotoliul preferat și bucurați-vă de cărțile preferate. Spor la citit!

Related Posts