mobilier eco friendly ethan allen
Blog

Alege mobilier eco friendly Ethan Allen. Din respect pentru natură

În contextul în care protecția mediului este un subiect din ce în ce mai fierbinte al societății, noi ne mândrim cu faptul că Ethan Allen, brand fanion Select Design by Diana Șucu, este lider în industrie în ceea ce privește această problemă. Cu alte cuvinte, în portofoliul nostru găsești mobilier eco friendly, realizat din respect pentru natură.

Măsurile de mediu luate de Ethan Allen includ folosirea de lemn recoltat în mod responsabil, a unor finisaje pe bază de apă, textile organice din bumbac și materiale reciclate. În plus, compania folosește doar spume certificate CertiPUR-US® pentru saltelele sale și pentru tapițeria personalizată pe care o realizează.

Ethan Allen a făcut progrese semnificative în îmbunătățirea impactului asupra mediului. Printre acestea mai enumerăm reducerea amprentei de carbon cu 23%, a consumului electric cu 5%, a gazelor cu efect de seră cu 19% și a deșeurilor de deșeuri cu 50%. De asemenea, compania a crescut reciclarea cu 34%. În plus, Ethan Allen folosește deșeuri de lemn pentru a genera căldură și electricitate pentru fabricile sale din nord-est.

Descoperă piese de mobilier eco friendly vizitând site-ul nostru și showroom-ul din Băneasa Shopping City.