Blog

Ai 5 motive să alegi Select Design by Diana Șucu

Piața locală este împânzită de magazine cu mobilier și accesorii pentru casă, iar alegerea pare una dificilă. Iată de ce ne-am hotărât să vă venim în ajutor și vă spunem de ce merită să faci o singură alegere: Select Design by Diana Șucu. Sunteți pregătiți? 🙂

Exclusivitate pe piața românească

Sub cupola Select Design by Diana Șucu sunt reunite 3 mari brand-uri americane, pe care le reprezentăm în exclusivitate pe piața locală: Ethan Allen, Caracole și Bernhardt. Sunt companii mari peste Ocean, al căror renume au făcut înconjurul lumii.

Calitate premium și design premiat internațional

La Ethan Allen, Caracole și Bernhardt găsești mobilier consacrat prin calitatea premium, de care te bucuri o viață, și prin designul desăvârșit, recompensat de-a lungul timpului cu numeroase premii de elită. Vorbim de piese lucrate manual cu atenție la cele mai mici detalii, pentru cele mai pretențioase gusturi.

 

Piese unicat

Piesele de mobilier din portofoliul nostru sunt piese-statement, ce țin capul de afiș al amenajării. Sunt piese ce atrag fie prin finisajele unice, specifice fiecărui brand în parte, fie prin mixul inedit de materiale (lemn exotic, piatră, German Silver etc), fie prin accesoriile inspirate de cele mai înalte podiumuri de modă din lume. Fie de toate la un loc. Sunt produse unicat pe piața din România, cu care te mândrești o viață.

Interioare prețioase

Cu ajutorul mobilierului Select Design by Diana Șucu creezi amenajări remarcabile, demne de cele mai prestigioase reviste de profil din lume. Mai clasice sau mai moderne, sunt amenajări atemporale, care trec cu brio testul timpului.

Design interior gratuit

Nu în ultimul rând, la Select Design by Diana Șucu serviciul de design interior este din partea casei. De la măsurători, relevee și planuri 2D, designerii noștri te vor ajuta să îți definești stilul, fie el clasic, modern sau glamour, și să faci cele mai potrivite alegeri pentru un decor de 5 stele. Cu alte cuvinte, să descoperi spiritul american. În tot acest proces, specialiștii noștri beneficiază de ştiinţa şi ajutorul colegilor – designeri americani.