prosoape si lenjerii de pat fazzini
Blog

Află povestea Fazzini, celebrul brand producător de prosoape și lenjerii de pat high-end

Când spui prosoape de baie și lenjerii de pat de cea mai bună calitate, spui Fazzini. Vorbim de o celebră companie internațională din domeniul industriei textile, o afacere de familie transmisă din tată-n fiu.

Istoria Fazzini începe cu mult timp în urmă, la începutul secolului al XX-lea, în cartierul textil Gallarate din nordul Milanului. Firma a fost începută de familiile Zibetti și Fazzini, ambele cu rădăcini puternice în zonă. Primul a fondat o firmă de broderie de succes, în timp ce al doilea a fabricat textile și căptușeli. Colaborarea lor în lumea textilelor a evoluat acum într-un reper al calității în materie de lenjeria pentru casă.

Cu ample cunoștințe de arte plastice și broderie, Maria Alberta Zibetti, soția fondatorului Stefano Fazzini, a inspirat stilul și designul colecțiilor textile actuale, susținută fiind de cei doi fii ai săi, Marco și Paolo Fazzini. În prezent, textilele pentru casă Fazzini sunt garanția calității și a durabilității, a eleganței și rafinamentului la superlativ.

Descoperă prosoapele și halatele de baie, lenjeriile de pat și quilt-urile Fazzini aici. Pentru a răsfoi cel mai recent catalog Fazzini, click aici.

Informații suplimentare despre prosoapele de baie Fazzini găsești aici, iar despre lenjeriile de pat – aici.

Foto: Fazzini Home