FRUMUSEȚE CLASICĂ

Creează o amenajare care nu se demodează niciodată folosind piese în stil clasic actualizat. Alege siluete clasice aduse la viață cu țesături luxoase, texturi și detalii bogate. Iar dacă acestora li se adaugă accente de sticlă și sclipiri de metal, succesul este garantat.

PROIECTELE DESIGNERILOR NOȘTRI

Vara a venit cu multe proiecte frumoase pregătite cu profesionalism și mult entuziasm de designerii noștri. Își urmăresc cu pasiune și pricepere principalul obiectiv, acela de a crea tot ce este mai frumos și mai potrivit pentru clienții Select Design. Practic, ei transpun povestea noastră americană din showroom și de pe site în casele voastre, persoane pasiune de design high-end. Te invităm să descoperi cele mai recente proiecte ale designerilor noștri și să ne treci pragul showroom-urilor, unde ești primit cu brațele deschise și multe zâmbete.

CREATIV, UNIC, INSPIRAT

O amenajare cu mobilier Caracole este o experiență ca niciuna altul. Stilul Caracole – sinonim cu expresia “je ne sais quoi” – evocă emoție și dăruiește bucurie. Iată de ce am decis să îți dezvăluim o parte din particularitățile acestui mobilier creativ cu totul special, unic în România. Mai multe detalii aici.

VIDEO

CATALOAGELE NOASTRE

Răsfoiește-le și găsește-ți inspirația pentru casa ta!

CELE MAI NOI ARTICOLE