HANDMADE

Tablourile pictate sunt o alegere perfectă pentru decorarea casei, prin prisma autenticității lor. Proud Papa este best-seller-ul nostru, o opera de artă modernă, ce dă personalitate unui interior. Nuanțele de turcoaz, verde și galben dau un aer vibrant și multă bună-dispoziție amenajării. Datorită naturii artizanale a acestei opere de artă, fiecare piesă poate avea diferențe subtile.

OGLINZI DE PARDOSEALĂ

Vrei un element wow în decor? O oglindă de pardoseală este tot ce ai nevoie. Prin dimensiunile ei aparte, va scoate amenajarea din anonimat și îi va da un plus de personalitate. Inspiră-te din modelele noastre, de la Bassett Mirror.

EXCELENȚA ITALIANĂ

Ce poate rezulta din colaborarea a două nume mari din industria textilelor, Fazzini și La Perla? Colecții de top La Perla Home, ce cuprind lenjerii de pat, pături și perne decorative de cea mai bună calitate, halate și prosoape pentru baie.

Materiale premium, delicate cu pielea ta, un mix seducător de broderii, culori și detalii de design în cel mai mare stil italian, pe scurt – La Perla Home. Produsele sunt disponibile în showroom-urile noastre din Băneasa Shopping City.

VIDEO

CATALOAGELE NOASTRE

Răsfoiește-le și găsește-ți inspirația pentru casa ta!

CELE MAI NOI ARTICOLE