Consiliere

Designerii de interior și consilierii noștri sunt gata să îți ofere consiliere gratuită, pentru ca tu să fii cu un pas mai aproape de casa pe care ți-o dorești.
De la măsurători, relevee și planuri 2D, aceștia te vor ajuta să îți definești stilul, fie el clasic, modern sau glamour, și să faci cele mai potrivite alegeri pentru un decor de 5 stele. Cu alte cuvinte, să descoperi spiritul american. În tot acest proces, specialiștii noștri beneficiază de ştiinţa şi ajutorul colegilor – designeri americani.

airplane-around-earth

TRANSPORT

Comanda ta este transportată de noi la standarde americane, în cea mai mare siguranță.

Livrarea este gratuită în Municipiul București. Pentru livrările realizate în afara unei limite de 30 km de București, se percepe un tarif de transport de 3 lei /km dus-întors.

customer-support

MONTAJ

Serviciile premium continuă și la ușa ta. Echipa noastră calificată de livrări inspectează și pregătește fiecare produs înainte de a-l asambla cu atenție (când este necesar) și a-l plasa în casa ta în cea mai mare siguranță. Din 2013 până în prezent, montatorii noștri și-au arătat măiestria atât în țară, cât și în afara ei. Căci da, am montat mobilier și în țări ca Italia sau Germania.

La Select Design by Diana Șucu ai ocazia să îți pui propria semnătură pe mobilierul nostru atât de special. Cu sute de modele și mii de țesături în portofoliu, îți poți personaliza canapeaua, fotoliul sau patul după cum dorești. Ba chiar, unele produse pot fi customizate cu franjurii, capsele sau finisajul lemnului preferate.
O altă noutate cu care venim este posibilitatea personalizării pernelor de șezut. Exigențele de confort sunt diferite pentru fiecare, motiv pentru care ai de ales între puf, arcuri sau spumă când vine vorba de fotolii sau canapele.

Ce aducem nou?

Contact