Blog, Inspire

Ethan Allen, cel mai iubit și bine vândut brand nord-american

Botezat după numele celebrului erou Ethan Allen, acest brand nord-american, cu o tradiție de peste 92 de ani, a fost  votat pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun retailer de mobilier premium, potrivit revistei Newsweek. 

Acum mai bine de 300 de ani se năștea primul Ethan Allen, erou american și un personaj esențial pentru Vermont (acolo unde de altfel, a pornit în 1932 și brandul de mobilier care astăzi îi poartă numele.) 

Tradițional și cu principii solide precum: excelență+inovație, schimbare și viteză, acest producător de mobilier a reușit de fiecare dată să rămână neschimbat în preferințele clienților săi. Aceste calități și principii i-au adus recunoștința clienților, fiind desemnat de Newsweek și Statista Inc.,( un important portal de statistici și furnizor de clasamente în diverse industrii), pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun retailer de mobilier, pe segmentul premium.

Prestigioasal distincție celebrează excelența în ceea ce privește calitatea produselor, serviciile pentru clienți și experiența generală de cumpărături. Obiectivul declarat al Newsweek este de a ajuta consumatorii să ia decizii informate, evidențiind cei mai performanți retaileri din diverse segmente de retail din SUA, inclusiv mobilierul pentru casă. 

Mai mult decât mobilă, Ethan Allen reprezintă o poveste de succes, ce a pus în prim plan atât artizanul care săvârșește piesa de mobilier cât și clientul, consumatorul final. De peste 92 de ani, brandul de peste ocean înnobilează case din întreaga lume, inclusic celebra Casa Alba din SUA. Mobilierul creat și produs în proporție de 75% în atelierele din America de Nord, celebrează timpul de calitate petrecut în confortul propriului cămin.

Locațiile Ethan Allen din America și restul lumii, oferă servicii gratuite de design interior și vând o gamă completă de mobilier pentru casă, inclusiv mobilier personalizat și accesorii realizate artizanal pentru fiecare cameră din locuință, fiind integrate vertical, de la designul produsului până la logistică.

Așadar, cel mai iubit producător de mobilier din America, își păstrează poziția de lider în topul preferințelor clienților săi, oferind piese de mobilier remarcabile, ce trec testul timpului, fiind o declarație de stil pentru fiecare generație.

Vă invităm să descoperiți luxul autentic, care nu este ostentativ și opulent ci o combinație de materiale premium, meșteșug de calitate, funcționalitate superioară și o estetică rafinată.