SERVICII GRATUITE DE CONSULTANȚĂ

Designerii de interior și consilierii noștri sunt gata să îți ofere consiliere gratuită,
pentru ca tu să fii cu un pas mai aproape de casa pe care ți-o dorești.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

fds-icons-02 @2x

ÎNCEPE CU O ÎNTREBARE - ORICE ÎNTREBARE

Ce candelabru s-ar potrivi mai bine în livingul meu?

Ce țesătură este indicată pentru canapeaua mea?

Ce masă de dining se asortează cu scaunele mele?

Cum pot crea o amenajare relaxantă în dormitor?

fds-icons-01 @2x

DISCUTĂ CU UNUL DINTRE SPECIALIȘTII NOȘTRI

Vino în cele trei showroom-uri Select Design by Diana Șucu, din Băneasa Shopping City (Ethan Allen, Caracole, Bernhardt).

Nu este necesară o programare în prealabil.

Accesează chat-ul nostru online pentru orice întrebare.

fds-icons-03 @2x

PRIMEȘTI GRATUIT O PROPUNERE DE DESIGN

Candelabrul perfect – comandat! Canapea tapițată care se potrivește de minune la mine în living? Grozav! Masa de dining ideală? Bifată! Un întreg concept de amenajare pentru dormitor, care implică noi piese de mobilier sau asortarea unor noptiere și textile patului tău preferat? De vis!

Să fii clientul nostru înseamnă să primești consiliere completă și gratuită de amenajare interioară.

CUM LUCRĂM

De la măsurători, relevee și planuri 2D, designerii nostri te vor ajuta să îți definești stilul, fie el clasic, modern sau glamour, și să faci cele mai potrivite alegeri pentru un decor de 5 stele. Cu alte cuvinte, să descoperi spiritul american. În tot acest proces, specialiștii noștri beneficiază de ştiinţa şi ajutorul colegilor – designeri americani.

TRANSPORT

Comanda ta este transportată de noi la standarde americane, în cea mai mare siguranță. Transportul este gratuit în București și județul Ilfov. Pentru restul orașelor, se percepe un tarif de 2 lei/km.

MONTAJ

Serviciile premium continuă și la ușa ta. Echipa noastră calificată de livrări inspectează și pregătește fiecare produs înainte de a-l asambla cu atenție și a-l plasa în casa ta în cea mai mare siguranță.

CE ADUCEM NOU

La Select Design by Diana Șucu ai ocazia să îți pui semnătura pe mobilierul nostru atât de special. Cu sute de modele și mii de țesături în portofoliu, îți poți personaliza canapeaua, fotoliul sau patul după cum dorești. Ba chiar, unele produse pot fi customizate cu franjurii, capsele sau finisajul lemnului preferate.

FINISAJE ALE LEMNULUI

Îți oferim posibilitatea să alegi chiar și finisajul lemnului fotoliilor, canapelelor și paturilor tapițate. Lemnul poate fi personalizat cu zeci de finisaje aplicate manual, de la unele elegante la modele cu patină.

 

ACCESORII SPECIALE

Unele canapele, scaune și paturi tapițate au capse, franjuri sau butoni parte din design. Aceste accesorii speciale, disponibile într-o gamă largă de opțiuni, pot fi adăugate însă și la alte piese, în funcție de preferințele fiecăruia. Vino în showroom-urile noastre și întreabă designerii dedicați clienților Select Design by Diana Șucu!

ȚESĂTURI VARIATE

Fie că ești în căutarea unei țesături clasice sau moderne, ai de ales din peste 2.000 de țesături de diverse categorii, de la uni până la imprimeuri geometrice, florale sau abstracte. Țesăturile sunt din fibre naturale sau amestecuri de fibre naturale cu fibre de sinteză. Marea majoritate sunt rezistente la pete și ultraviolete.

COMPOZIȚIA PERNELOR DE ȘEZUT

O altă noutate cu care venim este posibilitatea personalizării pernelor de șezut pentru canapele și fotolii. Exigențele de confort sunt diferite pentru fiecare, motiv pentru care ai de ales între trei compoziții: cu puf și pană, cu arcuri peste care este un strat subțire de puf și pană sau cu poliuretan. Fie că dorești o canapea cu șezut ferm, fie una cu șezut moale, ce îți dă sentimentul că te “cuprinde” în brațe, la noi găsești tot ce ai nevoie. Vino să testezi toate variantele pe care le ai la dispoziție.

SALTELE AMERICANE

Saltelele americane sunt recunoscute în toată lumea pentru confortul la superlativ pe care îl oferă. Realizate în urma unui studiu de somn, acestea sunt concepute pentru o viață bine odihnită.
La Select Design by Diana Șucu ai de ales între saltele cu arcuri, gel, spumă de memorie sau o combinație între aceste elemente. Construcția lor este concepută pentru a îți asigura suportul corect pentru spate și pentru a îmbunătăți fluxul de aer și disiparea căldurii. Toate acestea cu scopul de a-ți îmbunătăți poziția corpului și de a reduce la minimum orice disconfort legat de temperatură în timpul somnului.
Saltelele noastre sunt fabricate din fibre și spumă hipoalergenice, iar spuma folosită respectă standardele CertiPUR-US® pentru conținut, emisii și durabilitate. Saltelele americane
oferă cele mai inovatoare caracteristici ale industriei la un preț competitiv.
Găsește confortul și calitatea de care ai nevoie pentru un somn perfect la Select Design by Diana Șucu.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU ORICE INFORMAȚIE

Vrei să afli mai multe detalii despre produsele noastre? Ai o întrebare sau vrei să ne faci o recomandare? Sună la 031.425.35.87 sau trimite-ne un mesaj și te vom ajuta cu drag. Te invităm în Băneasa Shopping City, Galeriile Mobexpert să descoperi universul american.