FOTOLII CARACOLE

CANAPELE BERNHARDT

MESE DINING CARACOLE

SCAUNE DINING BERNHARDT

PATURI CARACOLE

NOPTIERE BERNHARDT

CAUȚI IMPOSIBILUL? LA NOI ÎL GĂSEȘTI!

MASĂ EXTENSIBILĂ PÂNĂ LA 4 METRI

Sunteți gata pentru un alt motiv de a invita familia extinsă și prietenii mai des la cină? Această masă spectaculoasă îți va ține trează pasiunea pentru distracție în familie, cu al ei blat de excepție, evidențiat cu model geometric serigrafiat în vopsea argintie. Realizată din lemn de mesteacăn, piesa se distinge nu doar la capitolul estetic, ci și practic, datorită celor trei extensii de 56 cm. Astfel, masa se extinde până la 4 metri, o dimensiune record pentru o piesă de mobilier.

DESCOPERĂ REDUCERILE DE PÂNĂ LA 50%

Ethan Allen, Caracole, Bernhardt. 3 brand-uri americane de mobilier high-quality, 3 brand-uri fanion în portofoliul Select Design. Acum, ai ocazia să îți mobilezi casa cu mobilier din lemn masiv de la aceste 3 mari nume peste Ocean, beneficiind de reduceri unice: până la 50% discount la piese individuale sau pe set. Este momentul oportun ca livingul, dining-ul sau dormitorul tău să aibă un look nou, un look elegant și sofisticat, pentru o amenajare de 5 stele. Grăbește-te, stocul este limitat! Pentru comenzi te așteptăm în cele 3 showroom-uri din Băneasa Shopping City, Galeriile Mobexpert.

ACCESORIILE - UN MUST HAVE

Accesoriile au un rol esențial într-o amenajare. Ele vorbesc despre noi ca persoane, despre cine suntem sau cine aspirăm să fim, și reflectă gusturile noastre. Accesoriile dau viață spațiului prin textură, culoare și formă, motiv pentru care este necesară o atenție sporită atunci când le alegem.

TIPS&TRICKS

ETHAN ALLEN, CARACOLE, BERNHARDT
ETHAN ALLEN

DESIGN CLASIC, PERSPECTIVĂ MODERNĂ

În 1932, Ethan Allen, retailer american de mobilier de lux, a dat naștere unei tradiții: aceea a artizanatului în propriile sale ateliere. Piesele sunt din lemn masiv, iar calitatea lor se arată după ani și ani, când mobilierul rămâne ca la început. Deși stilurile s-au tot schimbat, Ethan Allen a rămas fidel convingerii că designul clasic nu se demodează. Clasic privit printr-o perspectivă modernă.

Fii la curent cu tot ce este nou!

Abonează-te la newsletter!

Este nevoie doar de o secundă pentru a fi primul care află cele mai noi știri și promoții.

Prin abonarea la Newsletter sunt de acord cu Termenii și condițiile si cu Politica de confidențialitate a site-ului.

BRANDURILE NOASTRE

VIZITEAZĂ SHOWROOM-URILE DIN BĂNEASA SHOPPING CITY

PROGRAM:

Luni – Sâmbătă 10:00 – 21:00
Duminică 10:00 – 20:00

FOLLOW @INSTAGRAM