PRODUSE DE EXCEPȚIE

ETHAN ALLEN, CARACOLE, BERNHARDT
ETHAN ALLEN

DESIGN CLASIC, PERSPECTIVĂ MODERNĂ

În 1932, Ethan Allen, retailer american de mobilier de lux, a dat naștere unei tradiții: aceea a artizanatului în propriile sale ateliere. Piesele sunt din lemn masiv, iar calitatea lor se arată după ani și ani, când mobilierul rămâne ca la început. Deși stilurile s-au tot schimbat, Ethan Allen a rămas fidel convingerii că designul clasic nu se demodează. Clasic privit printr-o perspectivă modernă.

AFLĂ POVESTEA ETHAN ALLEN

Ethan Allen este un nume de referință peste Ocean. Ne mândrim să fim unicii reprezentanți în Europa ai acestui brand celebru, cu o istorie atât de îndelungată, brand recunoscut de-a lungul timpului pentru calitatea desăvârșită a mobilierului. Lucrurile făcute bine fac din lume un loc mai frumos. Prima fabrică Ethan Allen datează din 1932 și se află în Vermont. Nu este deloc întâmplătoare această localizare, căci Vermont are o lungă tradiție de realizare manuală a mobilierului din lemn. De atunci și până în prezent Ethan Allen și-a făcut un “acasă” confortabil în Vermont.

 

ACCESORIILE - UN MUST HAVE

Accesoriile au un rol esențial într-o amenajare. Ele vorbesc despre noi ca persoane, despre cine suntem sau cine aspirăm să fim, și reflectă gusturile noastre. Accesoriile dau viață spațiului prin textură, culoare și formă, motiv pentru care este necesară o atenție sporită atunci când le alegem.

CELE MAI NOI ARTICOLE

Fii la curent cu tot ce este nou!

Abonează-te la newsletter!

Este nevoie doar de o secundă pentru a fi primul care află cele mai noi știri și promoții.

Prin abonarea la Newsletter sunt de acord cu Termenii și condițiile si cu Politica de confidențialitate a site-ului.

BRANDURILE NOASTRE

VIZITEAZĂ SHOWROOM-URILE DIN BĂNEASA SHOPPING CITY

PROGRAM:

Luni – Sâmbătă 10:00 – 20:00
Duminică 10:00 – 20:00

FOLLOW @INSTAGRAM